fbpx
carucioare 3 in 1
scaune auto copii

Ce spun clientii nostri despre “BebeVoiajor”

 • Am colaborat foarte bine cu Mircea de la BebeVoiajor, servicii excelente intr-un timp extrem de scurt - a terminat întregul proces de curățare cu 1h mai devreme decât ora estimată deoarece aveam nevoie de scaunul de mașină. Recomand cu mare încredere!

  Alina-Georgiana Cozma Avatar Alina-Georgiana Cozma
  21 aprilie 2024

  Recomand cu incredere! Super prompti, produsele au fost curatate de pe o zi pe alta si arata super, ca noi! 🤗 Keep up the good work!

  Andreea Cristea Avatar Andreea Cristea
  19 martie 2024

  Multumit de serviciile oferite. Rapid ( intr-o zi) si calitativ a fost curatat caruciorul de tip 3 in 1. Foarte amabil personalul si am fost ajutat cu caratul elementelor caruciorului din/spre masina.

  Radu Rosca Avatar Radu Rosca
  24 ianuarie 2024
 • Recomand cu incredere! Punctualitate, promptitudine, rapiditate si servicii excelente. Multumim, cu siguranta vom reveni !

  Mónika Stan Avatar Mónika Stan
  12 decembrie 2023

  Am apelat ieri la bebevoiajor in urmare unei reclame pe insta.. au venit au luat caruciorul si scaun de masina si azi le-au adus inapoi impecabile!!! Raport pret-calitate nota 10!!! Multumesc!

  Andreea Corneanu Avatar Andreea Corneanu
  16 noiembrie 2023

  Recomand serviciile BebeVoiajor. Caruciorul curatat e ca nou. In plus, e o placere sa lucrezi cu Mircea.

  Marina Moraru Avatar Marina Moraru
  9 octombrie 2023
 • Încep cu punctualitatea pe care o găsesc tot mai rar în ziua de azi, la 9 ne-am înțeles la 9 a sunat telefonul. Faptul că ți se pot lua produsele de acasă și aduse inapoi, dacă dorești în aceeași zi, alt mare plus. Curățarea ireproșabilă, suntem foarte mulțumiți de căruț. Vom mai apela cu siguranță, recomand cu încredere!

  Denisa Pop Avatar Denisa Pop
  21 aprilie 2023

  Multumesc pentru serviciile oferite. Recomand cu toată încrederea!

  Miky Szőke Avatar Miky Szőke
  5 martie 2023

  Multumesc pentru serviciile oferite. Recomand cu toată încrederea!

  Miky Szőke Avatar Miky Szőke
  5 martie 2023
 • Mircea a reușit sa curețe impecabil scaunul și căruciorul copiilor. E minunat sa dai produsele la curățat și sa le ridici in aceeași zi. Comunicarea cu ei a fost ireproșabila . Mulțumesc , voi mai apela cu siguranța la serviciile voastre.

  Paula Todoran Avatar Paula Todoran
  22 februarie 2023

  Mircea a reușit sa curețe impecabil scaunul și căruciorul copiilor. E minunat sa dai produsele la curățat și sa le ridici in aceeași zi. Comunicarea cu ei a fost ireproșabila . Mulțumesc , voi mai apela cu siguranța la serviciile voastre.

  Paula Todoran Avatar Paula Todoran
  22 februarie 2023

  Super profesioniști Ii recomand cu încredere Când mi-a adus scoica (pentru ca fac și ridicare/predare la domiciliu - mare plus) am zis ca e alta noua. Super mulțumită! Mersi mult

  Anca Laura Avatar Anca Laura
  21 noiembrie 2022

Contactează-ne!

Adresă

Str. Cometei, nr. 10
Cluj-Napoca

Contact

+40 740 657 351
office@bebevoiajor.ro

Orar de Funcționare

De Luni până Vineri  09:00 – 18:00
cu programare

Share This