fbpx

Isara The One este echipat cu o funcționalitate revoluționară „2-in-1”, permițând părintelui să ultra ajusteze marsupiul atât în ​​lungime cât și în lățime.

Panel transformers permit părintelui să lărgească panoul marsupiului până la nivelul optim al gâtului copilului, asigurând astfel o înălțime precisă și exactă a panoului. Dacă doriți să alăptați, extindeți panel transformer și bucurați-vă de fiecare minut cu copilașul vostru.

Strap transformers pot scurta sau extinde bretelele de umăr, pentru a se potrivi în mod corespunzător diferitelor fizionomii umane. Această caracteristică oferă o ajustare extremă pentru parinții scunzi, înalți sau chiar plus size.

Puntea marsupiului conține două seat transformers, detașabile, o caracteristică unică care îmbunătățește baza punții, pentru a se potrivi chiar și unui preșcolar înalt.

Datorită multidimensionalitații de ajustare, dată de caracteristicile inovatoare, THE ONE ROSY CODE oferă posibilitatea de a fi purtat în față, cu sau fără bretele încrucișate, pe sold sau în spate.
Conceput de un consultant certificat în babywearing, împreună cu o echipă de medici specializați, The ONE Rosy Code este potrivit pentru purtarea nou-născuților, începând de la 3 kg până la prescolari la 20 kg.

1 zi - 35 de lei
3 zile - 60 de lei
4 zile - 80 de lei
5 zile - 90 de lei
6 zile - 95 de lei
7 zile - 105 lei
Garanție - 200 de lei

Închiriază tot ce ai nevoie pentru copilașul tău!

Lasă-ne să-ți ușurăm călătoriile cu cei mici! Pentru asta îți punem la dispozitie o gamă completă de echipamente, de la scaune auto și cărucioare, până la marsupii, căști antifonice și jucării .

Contactează-ne!

Adresă

Str. Salcamului, nr. 37
Cluj-Napoca

Contact

+40 740 657 351
office@bebevoiajor.ro

Orar de Funcționare

Luni, Miercuri, Vineri  09:00 – 18:00
cu programare

BebeVoiajor vine în ajutorul părinților mereu pe fugă!

Îti oferim posibilitatea de a închiria și curăța cărucioare, scaune auto și alte echipamente pentru bebeluși și copii!

Share This