fbpx

Închirierea scoicii Maxi-Cosi Citi rezolvă problema părinților care doresc cele mai bune produse pentru copiii lor, dar le consideră prea scumpe.

Recomandat de la naștere până la aprox. 1 an (0-13 kg)

Transportarea unui copil dintr-un loc în altul în primele luni de viață trebuie să fie confortabilă și fară complicații pentru parinți și copil. Maxi-Cosi Citi este un scaun auto excelent, ce poate fi folosit o perioadă îndelunagată (până la aprox. 1 an). Scaunul auto Citi este prevăzut cu un sistem de protecție laterală (Side Protection System) care garantează siguranța copilului în timpul călătoriei. Se instalează ușor cu centura de siguranță a mașinii. Prezintă un sistem de prindere în trei puncte. Are aprobarea oficială pentru a fi utilizat în călătoriile cu avionul.

BebeVoiajor închiriază scoica Maxi-Cosi Citi pe o perioadă cuprinsă între 1 zi si 6 luni, famililor care visitează Clujul sau celor care locuiesc aici. 

1 zi - 15 de lei
1 săptămână - 70 de lei
2 săptămâni - 140 de lei
3 săptămâni - 200 de lei
3 luni - 260 de lei
6 luni - 290 de lei
Garanție - 200 de lei

Închiriază tot ce ai nevoie pentru copilașul tău!

Lasă-ne să-ți ușurăm călătoriile cu cei mici! Pentru asta îți punem la dispozitie o gamă completă de echipamente, de la scaune auto și cărucioare, până la marsupii, căști antifonice și jucării .

Contactează-ne!

Adresă

Str. Salcamului, nr. 37
Cluj-Napoca

Contact

+40 740 657 351
office@bebevoiajor.ro

Orar de Funcționare

Luni, Miercuri, Vineri  09:00 – 18:00
cu programare

BebeVoiajor vine în ajutorul părinților mereu pe fugă!

Îti oferim posibilitatea de a închiria și curăța cărucioare, scaune auto și alte echipamente pentru bebeluși și copii!

Share This