fbpx

Sistem de purtare ergonomic‎ Marsupi Breeze

26 lei/zi

Vezi Specificațiile Produsului

Marsupi Breeze este super-ușor, așa cum sugerează și numele. Permite aerului sa treacă cu ușurință şi are o greutate de cca 200 g. Este recomandat în zilele călduroase, materialul unic (combinație de in cu bumbac) elimină transpirația excesivă, însemnând mai mult confort pentru bebeluș și pentru purtător.

Poziția cea mai indicată pentru purtatul bebelușului este poziția numită M sau ”broscuță”. Design-ul Marsupi este conceput pentru a-l susține pe bebeluș în această poziție recomandată de specialiști. Susține poziția corectă a piciorelor și a bazinului și este benefică pentru articulația șoldurilor. De asemenea, susține dezvoltarea corectă a coloanei vertebrale.

Marsupi asigură un contact perfect cu purtătorul: apropiere, căldură și sprijin. Îți poți purta bebelușul din prima zi, fiind bine susținut şi aproape de tine!

1 zi - 26 de lei
Garanție - 100 de lei

Închiriază tot ce ai nevoie pentru copilașul tău!

Lasă-ne să-ți ușurăm călătoriile cu cei mici! Pentru asta îți punem la dispozitie o gamă completă de echipamente, de la scaune auto și cărucioare, până la marsupii, căști antifonice și jucării .

Contactează-ne!

Adresă

Str. Cometei, nr. 10
Cluj-Napoca

Contact

+40 740 657 351
office@bebevoiajor.ro

Orar de Funcționare

De Luni până Vineri  09:00 – 18:00
cu programare

Share This